Fuglefamilier

Minst bitter - Profil | Habitat | Lyder | Flyr | Nest | Område

Pin
Send
Share
Send
Send


Den minste bitteren er blant de minste hegrene, skreddersydd for å bo i tette myrer. I stedet for å vasse på det grunne som de fleste hegre gjør, klatrer den minste bittern rundt siv og cattails, og klamrer seg med sine lange tær til stilkene.

Minst bitter profil

I denne artikkelen skal jeg snakke om minste bittern-samtale, mot grønn hegre, rekkevidde, vs amerikansk bitter, habitat, bilder, lyder, flyging, rede osv.

Den slanke kroppen gjør at den lett kan gli av tett, sammenfiltret vegetasjon. På grunn av sitt utvalg av habitat er det vanligvis ubemerket, foruten når det flyr.

Imidlertid høres lydene som klirrer og klirrer noen ganger ved daggry og natt og i tillegg vanligvis om natten.

Minst bitter distribusjon

Minst bitterns hekker i områder fra Nord-Argentina til Sør-Canada. De overvintrer i California, Texas og Florida, helt ned til Panama og Colombia.

Disse fuglene holder til i massive myrer som har tett vegetasjon, ferskvannsmyrer, svømmebassenger og innsjøer med tett vegetasjon i omkretsene, og i brakke myrer og mangrover.

Minst bitter beskrivelse

Den minste bittern er sannsynligvis en av de minste hegrene på jorden, med kanskje bare dvergbitteren og den svartryggede bitteren i gjennomsnitt mindre i størrelse.

Den kan måle fra 28 til 36 cm (11 til 14 tommer) i størrelse, og vingespennet varierer fra 41 til 46 cm (16 til 18 tommer). Kroppsmassen er fra 51 til 102 g (1,8 til 3,6 oz), med minst bitterns veiing mellom 73 og 95 g (2,6 og 3,4 oz), noe som gjør dette til den letteste av alle hegre.

En nylig håndbok for fuglekroppsdeler siterer en annen art på denne slekten, den stripestøttede bitteren, som å ha en antydende kroppsmasse som er knapt lavere enn den minste bittern, som er kreditert med en antydende masse på 86,3 g (3,04 oz).
Hønens underdel og hals er hvite med milde brune striper. Ansiktet og omkretsene av nakken er milde brune; den har gule øyne og en gul regning.

Den voksne mannen er skinnende grønn-svart på ryggen og kronen; voksen feminin er skinnende brun på disse komponentene. De viser lysebrune komponenter på vingene i flukt.

Minst bitter oppførsel

Den minste bittern er en unnvikende høne. De bruker mye tid på å strekke siv. Når den er redd, fryser den minste bittern på plass med regningen som peker oppover inngangen, og hvert øye mot tilførsel av alarm og svir typisk for å ligne vindblå sumpvegetasjon.

Dette er trolig en rovdyr-unngåelsesadferd siden den lille målingen gjør bitteren utsatt for mange potensielle rovdyr.

Takket være oppførselen til å sitte under de mange siv, kan den minste bittern mates på gulvet av vann som kan være for dypt for vadeteknikken til forskjellige hegre.

Den minst bitre og langt større og annerledes amerikanske bitternen opptar vanligvis de samme våtmarkene, men kan ha relativt lite samspill på grunn av variasjoner i fôringsvaner, mest populære byttedyr og tidspunkt for avlssykluser.

Den minste bitteren kommer til hekkeplassen et par måneder etter den amerikanske bittern og går en eller to måneder tidligere.

John James Audubon berømte {at en} yngre fanget minst bitter var i posisjon til å rusle lett mellom to bøker som sto fire cm fra hverandre.

Når den var livløs, målte hønekroppen 5,7 cm (2,2 tommer) på tvers, noe som indikerer at den kan komprimere bredden til et sjeldent diplom.

Minst bitter vaner og livsstil

Minst bitterns er daglige, ensomme og sjenerte fugler som bor skjult i den tykke vegetasjonen til en myr.

På strategien til en inntrenger vil den minste bittern stikke av som en erstatning for å fly avgårde og skifte lavt over toppen av fremvoksende vegetasjon.

Den vil fly raskt avstander tidligere enn den faller tilbake i vegetasjonen. Når du rusler eller arbeider, bruker den stilkene til avlinger som steiner.

Når bena utfolder seg, klemmer det seg en eller flere stilker i hver fot og går framover. Hvis det er truet eller urolig, kan det fryse på stedet med regningen peket oppreist.

Dens brunaktige fjærdrakt og en slik holdning gjør at den kan kamufleres veldig ordentlig, og den kan i tillegg vippe bakover og fremover, som siv i vinden.

Disse fuglene spiser i små svømmebassenger blant de mange fremvoksende vegetasjonene og rusler sakte i utkanten av vannet.

Den vil stå og vente, med bena utfoldet til side, hodet og nakken strukket ut lavt over bassenget, og regningen nesten berører vannet.

Når den har tatt beslag, trekker hønen seg tilbake i vegetasjonen, og slår deretter til et annet basseng.

Minst bitter reproduksjon

Minst bitterns er monogame oppdrettere, noe som betyr at en mann parrer seg med bare en feminin.

Under frierishow lyder det mannlige og det feminine, en som svar på det motsatte. Avl varierer sesongmessig, avhengig av sted.

I New York provoserer de minste bitterne avl i slutten av mai til begynnelsen av juni og i midten av mai i Canada.

Denne arten hekker vanligvis i løsrevne kolonier. Reiret er en skjør plattform over vannet, konstruert på bøyd over livløse stilker av den fremvoksende vegetasjonen.

Minst bitre Nest

Reiret er hovedsakelig bygget av hannen fra nylige og døde plantestammer, og et deksel produsert av høye myravlinger som kan trekkes over plattformen.

2 til 5 egg legges, blåhvite og tynt flekkete med brune. 19 til 20 dager er inkubasjonsintervallet, som deles av hver av foreldrene.

De yngre blir matet av hver pappa og mamma, og de flyr rundt 25 dager etter at de har klekket. De minste bitterns kan produsere to brød hver sesong.

Trusler

De viktigste truslene mot de minste bitterne inkluderer tap av habitat på grunn av drenering av fuktige områder. Trusler gjennom hekkeintervallet er menneskelige forstyrrelser, sammen med fritidsvannbåter som påfører overdreven bølger som vil ødelegge et rede og dets kyllinger.

Se videoen: Yakovenko. Minisymposium Contact mechanics, tribology and technology (Juni 2021).

Pin
Send
Share
Send
Send